Foto av Barcelo Aruba
Foto av Barcelo Aruba
Foto av Barcelo Aruba
Foto av Barcelo Aruba
Foto av Barcelo Aruba

Adress: JE Irausquin Blvd. Nr 83, PO Box 218, Oranjestad, Aruba
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.occidentalvacationclub.com/hotel/barcel--aruba

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Barcelo Aruba? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En episk görs enkelt: det här är vad Barcelo Aruba i Noord, Aruba handlar om. På denna all-inclusive resort som står stolt mitt i Palm Beach handlar det om elegans och lyx, växlande med sol och roligt. Det turkosa vattnet är inget annat än hypnotiskt medan den vita sandstranden och det karibiska vädret frestar dig att fortsätta att förlänga din tidsdelning Semester. High-end underhållning, lounger, diskotek och shopping är överallt också, vilket ger en stor erfarenhet tillgänglig i varje tur.

Men ännu fler aktiviteter väntar på dig och dina nära och kära inom själva orten. Det finns ett nytt gym, tennis och volleyboll. Vattensportaktiviteterna är lika inbjudande och inkluderar snorkling, kajakpaddling, dykning och vatten aerobics. Dagliga aktiviteter, barnklubb och nattlig underhållning finns också. Rese och fritid timeshare mäklare föreslår att delta i åtminstone några av dessa fantastiska aktiviteter som en del av din allomfattande plan.

Och när du vill vila, få det ultimata i avkoppling i de moderna rummen som kännetecknas av modern färg och högklassig inredning på Barcelo Aruba. Bekvämligheter som tröstar du är king- eller dubbelsängar, luftkonditionering, minibar, satellit-TV, DVD-spelare och Wi-Fi och badrum med hårtork. Den möblerade terrassen erbjuder också häpnadsväckande utsikter, inklusive pool-, strand- eller trädgårdsutsikt.

Barcelo Aruba Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), kök (vissa enheter, ingen / full), mikrovågsugn (vissa enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv (Utrustning finns), Kasino, Barnpassning, Konferensmöjligheter, Motionutrustning, Livsmedelsaffär, Frisör, Handikappanpassat, Gym, Tvättservice, Hiss, Levande underhållning, Restaurang, Dykning , Snackbar, Spa, Simbassäng, Telefon, Tennis, Vattenskidåkning (Utrustning finns), Bubbelbadkar,
Närliggande faciliteter
All Inclusive Resort, Spelrum (i närheten), Golf (3.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Shoppingområde (5.0 miles), Vindsurfing (2.0 miles) *En obligatorisk allomfattande avgift krävs och beroende på semester och säsong kan det omfatta måltider, drycker, utflykter, transport, anläggningsaktiviteter, semesteranläggningar, tjänster och faciliteter.
Flygplats
Drottning Beatrix International - (1 miles - 1 km)
Checka in ut
lördag

Köper Barcelo Aruba timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Barcelo Aruba innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Barcelo Aruba varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Barcelo Aruba

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Barcelo Aruba. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Barcelo Aruba.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Barcelo Aruba kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltarkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.