Foto av Bahia Blanca
Foto av Bahia Blanca
Foto av Bahia Blanca
Foto av Bahia Blanca
Foto av Bahia Blanca

Adress: Apartamentos Bahia Blanca, Calle la Palma, 135130 Puerto Rico-Mogan, Las Palmas, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.bahiablanca.es

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Bahia Blanca


Inbäddat mellan Puerto Rico och Amadores hittar du tidsdelning På Bahia Blanca, en dold juvel i kronan av solsken ö Gran Canaria. Att vara en bergssluttningshotell kommer du att ha en fantastisk utsikt, oavsett din lägenhet, tillsammans med alla apparater du behöver för din vistelse - njut av välkomstpaketet vid ankomsten, med te- och kaffefaciliteter och färskt bröd . En kabelbanan finns, vilket ger lättare tillgång till boende som ligger högre på backen. Den här utvägen är inte bara bra för familjer, med massor av roliga aktiviteter (inklusive dagliga barns underhållning från semesterpersonalen och gevärskytte för de äldre pojkarna och tjejerna), men det är också en romantisk semester för dig och den speciella personen .

Med denna utväg kan du göra så mycket eller så lite som du vill-delta i aktiviteter, gym och omgivande vandringsleder, eller ta en tur längs vägen till Amadores fridfulla stränder eller det spännande nattlivet i Puerto Rico. Båda erbjuder fantastiska restauranger med lokala specialiteter, eller du kan stanna på plats för lunch och förfriskningar vid en av många poolbarer. För tidsdelning Återförsäljning på Bahia Blanca, välj Rese och fritid.

Bahia Blanca Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (alla enheter, minikök / full) Tvättmaskin / torktumlare (vissa enheter) Diskmaskin (vissa enheter) Mikrovågsugn (vissa enheter)
Resort faciliteter
Pool Tennis Träningsutrustning Bastu Bubbelbad / Bubbelbad Liveunderhållning Telefon Biluthyrning Livsmedelsbutik Tvättservice Restaurang
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten) Vattenskidåkning (i närheten) Vindsurfing (i närheten) Dykning (i närheten) Båtliv (i närheten) Fiske (i närheten) Golf (11.0 km) Squash (i närheten) Ridning (7.0 km) Casino (7.0 km) Medicinsk anläggning (i närheten)
Flygplats
Las Palmas - 30.0 miles / 48.0 km
Checka in ut
Lördag, måndag

Köper Bahia Blanca timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Bahia Blanca innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Bahia Blanca varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Bahia Blanca

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Bahia Blanca. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Bahia Blanca.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Bahia Blanca kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.