Foto av Auchrannie Country Club
Foto av Auchrannie Country Club
Foto av Auchrannie Country Club
Foto av Auchrannie Country Club
Foto av Auchrannie Country Club

Adress: Brodick, Isle of Arran, KA27 8BZ, Skottland
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.auchrannie.co.uk

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Auchrannie Country Club


Det är svårt att föreställa sig hur man kan lägga till den redan obefläckade skönheten i Isle of Arran i Skottland, men Auchrannie Country Club har tänkt ut det. Överdådig och lyxig, perfekt tidsdelning semestern börjar med sina tre separata logi.

Romantik och intimitet trivs på Auchrannie House Hotel. Varje individuellt utformad lounge har stora sovrum, brinnande bränder och glamorösa badrum med regnduschar och badkar. Under tiden erbjuder Auchrannie Spa Resort komfort i sina rum och sviter, utrustade med en lounge, våningssäng, terrass och badrum med bubbelpool. Slutligen, inte att missa är de lyxiga logerna som erbjuder enastående utsikt över Glen Cloy.

Rese och fritid timeshare mäklare försäkrar inget tråkigt ögonblick inom Auchrannie Country Club. Med sina olika faciliteter inklusive tjugo meter stora inomhuspooler, ångbad, gym, idrottshall och internetrum kommer du aldrig att bli uttråkad. A Spa är också en destination på egen hand, liksom de tre prisbelönta restaurangerna på plats. För barn väntar också den tre-lagers inomhus mega soft play. Slutligen ligger orten bara på gångavstånd till Brodick Castle, golfbanor, butik och strand. Det är helt enkelt perfektion.

Auchrannie Country Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Barnpool, träningsutrustning, frisör, hälsoklubb, tvättstuga, restaurang, bastu, pool (inomhus), bubbelpool / bubbelpool,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (1.0 miles), Strand i närheten, Båtliv (närliggande), Fiske (Närliggande), Golf i närheten, Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (Närliggande), Medicinsk utrustning i närheten, Tennis i närheten, Vattenskidåkning (i närheten), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Glasgow - (41 miles - 65 km)
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper Auchrannie Country Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Auchrannie Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Auchrannie Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Auchrannie Country Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Auchrannie Country Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Auchrannie Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Auchrannie Country Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.