Foto på Atlas Vacation Holiday Club
Foto på Atlas Vacation Holiday Club
Foto på Atlas Vacation Holiday Club
Foto på Atlas Vacation Holiday Club
Foto på Atlas Vacation Holiday Club

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.leisuredimensions.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Atlas Vacation Holiday Club


Frihet, flexibilitet och möjligheter att byta eller gåva veckor: Det här är bara några av de många fördelarna som erbjuds när du köper tidsdelning Poäng med Atlas Vacation Club. Du kommer att bli en exklusiv grupp medlemmar som får ta några av de mest spännande semestern världen har sett. Du är garanterad att hitta något som passar dig med en portfölj av trettiofem resorts i sjutton olika destinationer, från en engelsk landsbygdstur till spänningen i Florida parker, från en storbytur i Europa till exotism och rörelse i Thailand. Gör allt i din egen takt, på din egen tid - som kan lånas från nästa år för att förlänga din semester eller banka om du planerar en riktigt speciell tillflyktsort i framtiden.

Boende och bekvämligheter varierar från resort till utväg, men kvalitet garanteras oavsett din plats. Lyxiga semester i klubben ligger till hands, och du kan till och med utbyta med RCI-systemet för att utforska alternativen utanför klubbens portfölj. Om vad du vill ha är trygghet för garanterad semester men flexibiliteten att välja, Rese och fritid Rekommenderar att överväga tidsdelning Poäng med Atlas Vacation Club.

Köper Atlas Vacation Holiday Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Atlas Vacation Holiday Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Atlas Vacation Holiday Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Atlas Vacation Holiday Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Atlas Vacation Holiday Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Atlas Vacation Holiday Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Atlas Vacation Holiday Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.