Foto av Atlantic Garden och Grand Holidays Club på Atlantic Garden
Foto av Atlantic Garden och Grand Holidays Club på Atlantic Garden
Foto av Atlantic Garden och Grand Holidays Club på Atlantic Garden
Foto av Atlantic Garden och Grand Holidays Club på Atlantic Garden
Foto av Atlantic Garden och Grand Holidays Club på Atlantic Garden

Adress: Corralejo, Fuerteventura,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.grandholidaysclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Atlantic Garden och Grand Holidays Club på Atlantic Garden


Den största utmaningen du kommer att möta på Atlantic Garden Beach Mate bestämmer vilken pool som ska hoppa in först! Med två vuxna pooler att välja mellan och en separat för barnen kommer alla att hållas lyckliga. Lounging vid vattnet, ta ett dopp för att kyla ner solvärmen, simma upp till en poolbar och njuta av uppfriskande drycker från glaspärlor med kondens. När vi tänker på semester i Fuerteventura är det här bilden som kommer att tänka på .

Trots att ön ligger på Kanarieöarna, närmare Afrika än Europa, är kulturen tydligt den hos Spanien. Rese och fritid timeshare mäklare vet att de bästa helgdagarna är de mest ansträngda, och en vistelse på Atlantic Garden Beach Mate är ett enkelt uttryck. Lägenheterna är mer attraktiva än genomsnittet tidsdelning, designad i en luftig modern stil, och med balkonger med utsikt över de frodiga trädgårdarna kommer du att vara i ditt element.

Venturera ut ur orten, har Corralejo en orörd vit sandstrand, med turkosvågor som försiktigt lappar vid stranden. Den ex-pat samhället ger staden en vänlig, internationell känsla, men med en tydlig spansk inställning. Du kan vara på semester, men du är också hemma.

Köpa Atlantic Garden och Grand Holidays Club vid Atlantic Garden timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Atlantic Garden och Grand Holidays Club på Atlantic Garden innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Atlantic Garden och Grand Holidays Club hos Atlantic Garden, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Atlantic Garden och Grand Holidays Club vid Atlantic Garden

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Atlantic Garden och Grand Holidays Club på Atlantic Garden. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Atlantic Garden och Grand Holidays Club på Atlantic Garden.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Atlantic Garden och Grand Holidays Club i Atlantic Garden kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.