Foto av Atlantic Beach Club
Foto av Atlantic Beach Club
Foto av Atlantic Beach Club
Foto av Atlantic Beach Club
Foto av Atlantic Beach Club

Adress: Paseo Costa Canaria, Playa del Ingles, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Atlantic Beach Club


Gran Canaria, en av Kanarieöarna, som ligger strax utanför Afrikas kust, är känd för sina långa sandstränder, duty-free shopping och hedonistiskt rykte, men för dem som gillar lugnet finns också landsbygdsinredningen, bara några mil bort från de största turisthordarna men med en atmosfär av helt annan natur.

På södra spetsen av ön erbjuder Atlantic Beach Club en avkopplande upplevelse precis vid vattnet. Håll dig till resortens egen uppfriskande pool om havet är lite för salt för dig, eller ta en tur och njut av en snorklingplats precis från stranden. Den långa kustremsan är också perfekt för dem som gillar att svettas, ett perfekt avstånd för en lätt jog innan dagens utforskning och aktiviteter sparkar av.

Denna tidsdelning utväg är ett utmärkt resmål, bara några timmar från Storbritannien. Rese och fritid timeshare mäklare älskar Spanien, från god mat till vänliga lokalbefolkningen och Atlantic Beach Club är definitivt platsen att gå om du vill uppleva allt som landet har att erbjuda på en av de bästa platserna.

Atlantic Beach Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barn s Pool, Hiss, Lekplats, Snackbar, Simbassäng, Vattenskidåkning, Spabad / vindsurfing, Vindsurfing,
Närliggande faciliteter
Casino (2.0 miles), träningsutrustning (närliggande), spelrum (i närheten), golf (2.0 miles), livsmedelsaffär (i närheten), ridning (2.0 miles) (Närliggande), Restaurang (Närliggande), Dykning (Närliggande), Squash (1.0 miles), Tennis (Närliggande)
Flygplats
Las Palmas - (21 miles - 33 km)
Checka in ut
(Veckor) söndag

Köpa Atlantic Beach Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Atlantic Beach Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Atlantic Beach Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Atlantic Beach Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Atlantic Beach Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Atlantic Beach Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Atlantic Beach Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.