Foto av Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort
Foto av Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort
Foto av Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort
Foto av Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort
Foto av Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort

Adress: 200 Appleseed Court, Clarksville, Georgien, GA 30523, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: corporate.orangelake.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ett paradis, en fristad och en sann tillflyktsort: detta är vad du får med tidsdelning på Apple Mountain Resort. Beläget vid foten av Blue Ridge Mountains i Georgien, USA, erbjuder denna pittoreska utväg allt landets skönhet du kan önska dig. Anläggningen ligger i ett sydligt tillstånd och har gott väder under det mesta av året, vilket gör det idealiskt för semesterfirare som gillar att resa utanför högsäsongarna.

Boendet består av studiolägenheter, en- och två-sovrumsboende som är designade och möblerade för att förmedla en härlig känsla av gammaldags charm. De flesta har egen privat balkong eller uteplats, där du kan njuta av fantastisk utsikt över omgivningarna. När det gäller anläggningar erbjuder orten massor av roliga aktiviteter, inklusive mini-biograf på plats. Området i sig ger fantastiska vandringsleder och vackra sjöar för dem som älskar att vara i naturen.

Den historiska staden Clarkesville är en kort bilresa, och där kan du popa in i det förflutna för ett besök. Om det är buzz och spänning du letar efter, är downtown Atlanta bara 90 minuter bort. Med allt detta erbjuds, Rese och fritid har inga problem med att erbjuda timeshare för återförsäljning på Apple Mountain Resort.

Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Kök (alla enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Whirlpool / Bubbelbad
Resort faciliteter
Träningsutrustning, spelrum, golf, hälsoklubb, tvättstuga, lekplats, bastu, snackbar, pool, tennis,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (15.0 miles), Båtliv (10.0 miles), Casino (75.0 miles), Barnomsorg (6.0 miles), Konferensfaciliteter (10.0 miles), Skidåkning (30.0 miles), Fiske (6.0 miles), Livsmedelsbutik (6.0 miles) km), Frisör (6.0 miles), Ridning (15.0 miles), Sjö (6.0 miles), Medicinsk utrustning (6.0 miles), Restaurang (6.0 miles), Shoppingområde (6.0 miles), Skidskola (30.0 miles)
Flygplats
Atlanta International - (74 miles - 119 km)
Checka in ut
lördag

Köper Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Holiday Inn Club Vacations på Apple Mountain Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.