Foto av Tropical Park
Foto av Tropical Park
Foto av Tropical Park
Foto av Tropical Park
Foto av Tropical Park

Adress: Apartamentos Tropical Park, Avenida el Jable 41, Callao Salvaje, 38678 Adeje, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.tropicalpark.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Apartamentos Tropical Park


Bra läge, ett brett utbud av faciliteter, vackra lägenheter - det är svårt att identifiera bara en anledning som gör Apartamentos Tropical Park en utmärkt tidsdelning. Det är bäst att säga att det helt enkelt har allt. Bara ett hundra femtio meter från stranden, erbjuder detta boende på Teneriffa, en spektakulär utsikt över La Gomera. Runt det finns golfbanor, shoppingområden, vandrings- och cykelvägar och anläggningar som erbjuder vattenaktiviteter som segling och surfing.

Inom hotellet är underbara pooler omgivna av ett solarium med solstolar och parasoll uppdaterade gäster, medan bastun och jacuzzi erbjuder oändlig bortskämdhet. En rad olika sportanläggningar väntar ytterligare internt, inklusive ett dykcenter, tennisbana, squashbanor, bordtennis och biljardbord. Det finns också tre restauranger där du kan tillfredsställa dina matbehov.

Rekommenderas av Rese och fritid Timeshare mäklare, Apartamentos Tropical Park har standard och lyxiga lägenheter med balkonger som öppnar för utsikt över poolen eller havet. Alla har ett komplett kök, sittgrupp, LCD-TV och badrum med hydromassagedusch. Alla dessa saker sätts ihop? En perfekt semester är säker på varje vistelse.

Tropical Park faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter), Diskmaskin (vissa enheter), Kök (Alla enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Frisör, Tvättservice, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Dykning, Snackbar, Squash, Simbassäng, Tennis (Utrustning tillgänglig)
Närliggande faciliteter
Strand (närliggande), Båtliv (4.0 miles), Casino (4.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (2.0 miles), Ridning (12.0 miles), Medicinsk utrustning (Närliggande), Vattenskidåkning (5.0 miles) (5.0 miles),
Flygplats
Reina Sofia - (16 miles - 25 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag

Köp Tropical Park timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Tropical Park innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Tropical Park varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Tropical Park

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Tropical Park. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Tropical Park.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Tropical Park kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.