Foto av Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Foto av Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Foto av Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Foto av Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Foto av Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)

Adress: Anfi Tauro, Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.anfi.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)


En del av den prestigefyllda Anfi Group, Anfi Tauro / Anfi Emerald Club ligger i den storslagna Taurodalen nära Atlanten med en fantastisk vit sandstrand och möjligen den bästa utsikten i Gran Canaria. Anläggningen har högsta kvalitet tidsdelning Boende för sina medlemmar som standard. Den femhundra kajhamnen och ett livligt köpcentrum ligger också i närheten.

Mellan bergen är kransens juvel. Golfbana i arton hål i världsklass, som hålls enligt PGA-standard, tillsammans med golfakademin, som tillgodoser alla nivåer av skicklighet. Det finns också niohålsbanan, driving range, putting green och chipping-området och naturligtvis klubbhuset och restaurangen. Detta är helt klart det perfekta fritidshuset för golfentusiasten, liksom utforskaren.

Anfi Tauro / Anfi Emerald Clubs utmärkta läge har solsken året runt och är perfekt för att utforska ön och allt den har att erbjuda. Travel and Leisure Group är stolta över att kunna leverera detta utmärkta Anfi Group golfare tillgriper ett soligt milt klimat på Gran Canarias fantastiska landskap, som säkert kommer att tilltala både par och familjer, det är verkligen ett paradis.

Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Pool Barnpool Golf Squash Lekplats Livsunderhållning Biluthyrning Livsmedelsbutik Tvättservice Restaurang Snackbar
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv, Barnpool, Livsmedelsaffär, Frisör, Hälsoklubb, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Dykning, Shoppingområde, Snackbar, Simbassäng, Vattenskidor, Vindsurfing
Närliggande faciliteter
Casino (12.0 miles), Barnomsorg (Närliggande), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Flygplats
Las Palmas - (29 miles - 46 km)
Checka in ut
Fredag, lördag, måndag, onsdag

Köpa Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Anfi Tauro (Anfi Emerald Club). Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Anfi Tauro (Anfi Emerald Club).

Någon som tittar på Sälja timeshare med Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.