Foto av Anantara Vacation Club
Foto av Anantara Vacation Club
Foto av Anantara Vacation Club
Foto av Anantara Vacation Club
Foto av Anantara Vacation Club

Adress: 3th Floor, White Group 1 Building, 75 Soi Rubia, Sukhumvit 42, Bangkok 10110, Thailand
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.anantaravacationclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Anantara Vacation Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Med så mycket skönhet runt om i världen är det ibland svårt att välja ett semestermål. Vill du uppleva exotisk Bali? Vad sägs om de vita sandstränderna i Phuket, Thailand? Glöm inte de lyxiga villorna i Koh Samui, Thailand och de moderna sviterna i Bangkok, liksom de i Sanya, Kina och Queenstown, Nya Zeeland.

Fortfarande kan inte fatta ett beslut? Njut av dem alla genom att köpa Club Points från Anantara Vacation Club. Detta säkerställer eviga semester i lyxiga resorts och hotell över hela världen till det bästa värdet. Rekommenderas starkt av Rese och fritid timeshare mäklare, Anantara Vacation Club låter dig utforska och upptäcka alla hörn av världen med en poängbaserad tidsdelning äganderätt. Detta innebär ett enstaka köp av årliga klubbpoäng som fungerar som din semestervaluta. Ju längre du stannar desto större tillgång får du till exklusiva Club Owner-privilegier och fördelar.

Dessa poäng kommer aldrig att ökas, förnyas automatiskt årligen, kan säljas eller ärftas, och eventuella oanvända kan förlängas med ytterligare tolv månader. Inte bara kan du göra personliga drömsemester hända, det finns också mer frihet att välja vart man ska gå och hur länge man ska stanna. Det är flexibelt och säkert, och det enda som finns kvar för dig att göra är bask i lyx och komfort i spektakulära globala destinationer.

Köper Anantara Vacation Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Anantara Vacation Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Anantara Vacation Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Anantara Vacation Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Anantara Vacation Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Anantara Vacation Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användande Anantara Vacation Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.