Foto av Amarilla Golf and Country Club
Foto av Amarilla Golf and Country Club
Foto av Amarilla Golf and Country Club
Foto av Amarilla Golf and Country Club
Foto av Amarilla Golf and Country Club

Adress: Urbanizacion Amarilla Golf, 38639 San Miguel de Abona, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.amarillagolf.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Amarilla Golf and Country Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Om golf, dykning och ridning är uppe i din gata, Rese och fritid Timeshare mäklare kan inte rekommendera Amarilla Golf and Country Club tillräckligt mycket. Den här högklassiga anläggningen erbjuder alla slags underhållning på land och hav. Naturligtvis är golfbanan en stor rita, ofta beskriven som "orörd", "obefläckad" och till och med "utmanande" - ingen vill ha en lätt kurs, trots allt!

Beläget i San Miguel de Abona på Teneriffa, detta tidsdelning Kan du uppleva alla de bästa i Spanien samtidigt som du bor bekvämt och välskött i lyxiga omgivningar. Med fantastiska bergs- och havsutsikt erbjuder lägenheterna rymligt boende och avkoppling vid poolen på eftermiddagen efter en rundtur.

Den bästa delen är att även om Teneriffa är ett populärt turistmål, är den vackra kuststaden utanför den vältränta vägen. Ta "Forgotten Road" slingrar ner söderut genom ön, längs vackra kullerstensgator, förbi traditionella trähus med invecklade balkonger. Njut av saftiga, lokalt odlade tomater i hemtrevliga restauranger och titta på öns kända svarta sandstränder. På Amarilla Golf and Country Club är du på för en avkopplande semester du kommer inte att glömma, där lokalbefolkningen accepterar dig som en av sina egna.

Köper Amarilla Golf and Country Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Amarilla Golf and Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Amarilla Golf and Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Amarilla Golf and Country Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Amarilla Golf och Country Club fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Amarilla Golf and Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Amarilla Golf and Country Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.