Foto av Alpenland Sporthotel
Foto av Alpenland Sporthotel
Foto av Alpenland Sporthotel
Foto av Alpenland Sporthotel
Foto av Alpenland Sporthotel

Adress: Hochkoenigstrasse 31, A 5761 Maria Alm, Österrike
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.alpenland-sporthotels.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Alpenland Sporthotel - St. Johann-im-Pongau? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


När vinden börjar blåsa och regnet inte har släppt på några veckor, vila lätt i vetskapen om att du snart är i din tidsdelning i Österrike, där du tillbringar dina dagar med att stirra på en otrolig bergslandskap. Alpenland Sporthotel ligger i St Johann im Pongau, en liten, charmig stad mitt i Salzburg, och erbjuder mycket för den nyfikna resenären.

Oavsett vilken tid på året, Rese och fritid timeshare mäklare vet landskapet är ur denna värld. Rikt, frodig grönt på sommaren och svalt, skarpt vitt på vintern, landskapet är hisnande. Inbäddat precis i dalen kunde Alpenland Sporthotel inte vara på ett bättre läge. Vandring, mountainbike och stiglöpning ligger precis utanför dörren, eller skidåkning och snowboard erbjuds under vintersäsongen. En pendelbuss tar dig direkt till St. Johann-Alpendorf Ski Area, mindre än två mil bort.

Om du föredrar att koppla av är alla lägenheterna utrustade med Wi-Fi och platt-TV, och det finns en bubbelpool, bastu och ångbastu. Sitt och smutta på ett kaffe, låt frukosten kokas åt dig istället för att rusa runt i ett okänt kök, och på kvällen föreslår vi att du dricker en ny uppfriskande drink i den mysiga baren.

Att köpa Alpenland Sporthotel timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Alpenland Sporthotel innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Alpenland Sporthotel varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Alpenland Sporthotel

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Alpenland Sporthotel. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Alpenland Sporthotel.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Alpenland Sporthotel kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.