Foto från Absolute Bangla Suites Hotel
Foto från Absolute Bangla Suites Hotel
Foto från Absolute Bangla Suites Hotel
Foto från Absolute Bangla Suites Hotel
Foto från Absolute Bangla Suites Hotel

Adress: 68 / 1 Soi Bangla, Patong Beach, Kathu, Phuket 83150, Thailand
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.absoluteresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Absolute Bangla Suites Hotel? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Det finns många sätt att älska Phuket, Thailand och dess ärliga, gratis-för-alla-atmosfär. Men det finns inga argument för att dess underbara vita sandstränder och fascinerande halvmånebukten började sin globala berömmelse. Njut av det bästa av denna tropiska livsstil genom att uppfriskande och koppla av på Absolute Bangla Suites Hotel. Detta fyrstjärniga boende i Soi Bangla rekommenderas starkt av Rese och fritid tidsdelningsmäklare. Bara två minuter från Patong Beach är det centralt belägna hotellet en utmärkt plats tidsdelning eftersom det ligger nära exklusiva restauranger och fiskgrillar vid gatan, samt olika shopping- och nöjesställen. Detta gör det enkelt att ha allt i detta solkyssta paradis.

Dessutom erbjuder de eleganta och sofistikerade rummen på Absolute Bangla Suites Hotel en perfekt tillflyktsort efter att ha utforskat ön. Alla är utrustade med moderna möbler och eget bubbelbad. Det finns Wi-Fi, ett fullt utrustat kök samt platt-TV och DVD-spelare. Samtidigt kröner Climax Restaurant hotellets tak. Med restauranger vid poolen, en musiklounge och den bästa utsikten över Phukets landskap, är det en av de mest fashionabla ställena i området. Se till att uppleva det.

Absolute Bangla Suites hotellfaciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök i europeisk stil, plattskärms-satellit-TV, DVD-spelare, Zeppelin-dockningsstation för iPod, ljudsystem, bredbands WiFi, lyxig inredning, internationell direkttelefon, luftkonditionering, badrum.
Resort faciliteter
Takpool med poolbar, Climax Restaurant, säker parkering, toppmodern säkerhet, behandlingar på rummet, bar, lounge.
Närliggande faciliteter
Patong Beach, Jungceylon Patong Shopping Center, Phuket Fantasea Theme Park, Phuket Country Club, Central Festival Phuket, Phuket Town
Flygplats
Phuket International Airport
Checka in ut
Varierar

Köper Absolute Bangla Suites Hotel timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Absolute Bangla Suites Hotel innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Absolute Bangla Suites Hotel varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Absolute Bangla Suites Hotel

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Absolute Bangla Suites Hotel. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Absolute Bangla Suites Hotel.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Absolute Bangla Suites Hotel kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.