Foto av 1492 sviter på La Pinta Beach Club
Foto av 1492 sviter på La Pinta Beach Club
Foto av 1492 sviter på La Pinta Beach Club
Foto av 1492 sviter på La Pinta Beach Club
Foto av 1492 sviter på La Pinta Beach Club

Adress: Avenida de Espana No. 5, San Eugenio, 38660 Costa Adeje, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på 1492 Suites at La Pinta Beach Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Bekvämt beläget i Costa Adeje och en kort bit från Torviscas Beach. 1492 Suites at La Pinta Beach Club har utsikt över Puerto Colons småbåtshamn. På plats finns bland annat restuarant och snackbar vid poolen med kvällsaktiviteter. Sviterna har ett utmärkt läge för gäster att besöka det överflöd av barer och restuaranger i närheten. Det finns också en rad vattensportaktiviteter att njuta av. Detta tidsdelning Resort erbjuder ett fantastiskt urval av saker att göra för en trevlig semester.

1492 sviter på La Pinta Beach Club Facilities

Enhetsfaciliteter
Matlagningsmöjligheter (i enheter)
Resort faciliteter
Bar/Cocktail Lounge, Biluthyrning, Underhållning - Live, Tvättmöjligheter, Lekplats, Restaurang, Pool - Utomhus
Närliggande faciliteter
Strand, Båthamn/sjösättning, Kasinospel, Day Spa, Träningsrum - Utrustat, Golf, Livsmedelsaffär/närbutik, Ridning, Racquetball, Segling/uthyrning, Dykning, Tennis
Flygplats
Södra Teneriffa/TFS 11 Miles / 18 KM
Checka in ut
TBA

Köper 1492 sviter på La Pinta Beach Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr 1492 sviter på La Pinta Beach Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med 1492 Suites på La Pinta Beach Club varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på 1492 Suites på La Pinta Beach Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja 1492 sviter på La Pinta Beach Club-fastigheten. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med 1492 Suites på La Pinta Beach Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda 1492 Suites på La Pinta Beach Club kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.