Foto av El Capistrano Village
Foto av El Capistrano Village
Foto av El Capistrano Village
Foto av El Capistrano Village
Foto av El Capistrano Village

Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på El Capistrano Village? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


El Capistrano Village presenterar nästan hundra andalusiska villor och lägenheter för gäster som vill uppleva de bästa egenskaperna i Medelhavet och charmerna i de gamla fiskebyarna Malaga, Spanien. Trädgårdar och pooler omger boende. En privat terrass och trädgård gör varje enhet lysande. Rese och fritid timeshare mäklare uppmuntra att samla här för att njuta av utsikten över staden Nerja eller havet.

timeshare enheter varierar från ett till tre sovrum. Varje är en härlig miljö för en intim semester eller en familjesemester. Bekvämligheter som är gemensamma för alla villor och lägenheter inkluderar ett komplett kök, matsal och vardagsrum med eldstad och TV med satellitkanaler och badrum. Uppgraderade rum har fler sovrum och badrum med jacuzzi, bäddsoffa, solarium och solstol och privat pool.

Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i området. Det finns också en utomhuspool för alla att koppla av. En rad spanska och internationella rätter kan också avnjutas i restaurangen. Två barer och ett litet snabbköp uppfyller dessutom gästernas behov. Dessutom ligger El Capistrano Village bara tolv minuter från Burriana Beach. Grottorna i Nerja och huvudstadsregionen Malaga ligger också i närheten för din utforskning och njutning.

El Capistrano Village faciliteter

Enhetsfaciliteter
Öppen spis - Enhet (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Vissa Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Restaurang, Simbassäng, Telefon,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Båtliv (6.0 miles), Casino (37.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (12.0 miles), Ridning (1.0 miles), Live underhållning (Närliggande), Squash (I närheten), Tennis (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande)
Flygplats
Malaga - (37 miles - 59 km)
Checka in ut
Lördag, måndag

Köper El Capistrano Village timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr El Capistrano Village innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med El Capistrano Village varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på El Capistrano Village

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i El Capistrano Village. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med El Capistrano Village.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av El Capistrano Village kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.