Foto av Club La Costa Yacht Club
Foto av Club La Costa Yacht Club
Foto av Club La Costa Yacht Club
Foto av Club La Costa Yacht Club
Foto av Club La Costa Yacht Club

Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Club La Costa Yacht Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


När det gäller poängbaserade tidsdelning semester, Club La Costa Yacht Club är i en liga alla sina egna. Ombord på rymliga och lyxiga sextio meter katamaraner gör medlemskap vanliga upplevelser ur spektakulära solnedgångar med en miljon nyanser, släppa ankar i till synes otillgängliga vikar och upptäcka de många charmerna hos intressanta öbyar och städer. Alla dessa otroliga saker blir en del av vardagen.

Rese och fritid timeshare mäklare försäkrar en ojämförlig semester. Det finns aldrig brist på fascinerande resplaner, och komfort i kryssning garanteras alltid. Ombord har du tillgång till fyra dubbelrumshytter och en luftkonditionerad salong för upp till tio. Ett rymligt galleri, lounge med nöjesfaciliteter, ett kartbord, uteservering och vardagsrum, och ett stort solterrass är också tillgängliga.

Härifrån skämmer Club La Costa Yacht Club dig med alla möjliga glädje. Skapa otroliga minnen när du dyker, snorklar, djuphavsfiske, wake-boarding och vindsurfing. Koppla av och läs en bra bok på hängmattor och flytande skummadrasser eller gå vilse i spektakulära vyer. Arbeta på din solbränna och ha en picknick. Oavsett vad du väljer att göra, är du säker på att göra minnen som kommer att vara en livstid.

Köpklubb La Costa Yacht Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club La Costa Yacht Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Yacht Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Yacht Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club La Costa Yacht Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club La Costa Yacht Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Club La Costa Yacht Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.