Foto av Fractional Ownership Coral View Resort
Foto av Fractional Ownership Coral View Resort
Foto av Fractional Ownership Coral View Resort
Foto av Fractional Ownership Coral View Resort
Foto av Fractional Ownership Coral View Resort

Adress: Tremitheris 2 & Orestiados 17, Peyia, Peyia, 8560, Cypern
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: clubcoral-view.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Fractional Ownership Coral View Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Din gärning Fraktionerat ägande at Club Coral View Resort ger dig fyra veckors avkopplande semester per år. Endast tolv fraktioner per bostad säljs, vilket ger fyra veckors ledighet för att möjliggöra rutinunderhåll och flexibilitet vid bokning. Om din semester till exempel är för en period av fyra veckor och två dagar, kommer vi att försöka ta emot dig under de två extra dagarna, med förbehåll för bokningspolicyn. Din enda extra kostnad kommer att vara förvaltningsavgifterna för dina förlängda två dagars vistelse. Bokningar kan göras personligen via telefon eller e-post eller alternativt kan du som ägare använda onlinebokningssystemet på denna webbplats, där du även kan handla taxi, hyrbil, välkomstkorgar med mera. Alla ansträngningar görs för att du ska få en trevlig och problemfri semesterupplevelse.

Club Coral View Fractional ägare, genom anknytning till RCI, världens största helgdag utbytesföretag kan bank veckors vistelse och välja att bo på över 4,000 100 destinationer i över XNUMX länder från deras globala portfölj av bostäder som alltid kommer att hålla samma överlägsna standard eller högre.

Den rymliga bekväma loungen har en plattskärms-TV med satellitmottagning, den har en elegant matplats och ett italienskt designat kök som är fullt utrustat och utrustat med toppmoderna apparater. De extremt stora fullt möblerade balkongerna och terrasserna är perfekta för att koppla av i solen eller äta utomhus medan du tittar på de spektakulära solnedgångarna. Sovrummen är rymliga och avkopplande, och alla bostäder med två sovrum har två badrum som är en överdådig oas av lugn.

Bostäderna sträcker sig från lägenheter med ett till tre sovrum och radhus med två sovrum, alla med stora balkonger, terrasser eller trädgårdar. Ett antal radhus har privata innergårdsträdgårdar medan andra har designats för att dra fördel av den spektakulära utsikten genom att ha sovrummen på bottenvåningen med boytan ovanför. Andra radhus och selektiva lägenheter på översta våningen har privata takterrasser, kompletta med bubbelpooler och inbyggda grillar där du kan koppla av och njuta av middagen och njuta av panoramautsikten och spektakulära solnedgångar. Alla bostäder har privat parkering och gratis Wi-Fi finns tillgängligt.

Fractional Ownership Coral View Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, TV
Resort faciliteter
Pool, Utomhuspool - Utomhus: Uppvärmd, Biluthyrning, Flerspråkig personal, Internetanslutning i allmänna utrymmen (avgifter kan tillkomma): Trådlöst internet
Närliggande faciliteter
(3.0 mi), Golf - # hål: 3.0, Vattenskidåkning (7.0 mi), Shopping, Bar / lounge (i närheten), Strand (18 mi), Strandtyp: Hav, Vindsurfing (3.0 mi) Salon (Närliggande), Nattklubb (Närliggande), Fitness Center (3.0 mi)
Flygplats
Paphos
Checka in ut
16:00

Köper Fractional Ownership Coral View Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Fractional Ownership Coral View Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Fractional Ownership Coral View Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Fractional Ownership Coral View Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja fastigheter i Coral View Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med fraktionalt ägande Coral View Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda fraktionell äganderätt Coral View Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.