Foto av SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang
Foto av SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang
Foto av SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang
Foto av SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang
Foto av SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang

Adress: No. 2A, Jalan Galloway, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, 50150, Malaysia
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.sgivacationclub.com/sgi-vacation-clubs-collection/swiss-garden-residences-kuala-lumpur/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang


Den här vackra tidsdelning Resort ligger i hjärtat av Kuala Lumpurs gyllene triangel, mellan livliga Bukit Bintang och färgstarka Chinatown. Swiss-Garden Residences Bukit Bintang erbjuder bekvämt boende i rum utrustade med moderna bekvämligheter för en trevlig semesterupplevelse. Det är bara några minuter från stadens stora shoppingcenter, inklusive Pavilion, Times Square och Plaza Low Yat, samt Bintang Walk, känd för sin autentiska streetfood-scen.

Köper SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.