Foto från Savoy Palace Signature Vacation Club
Foto från Savoy Palace Signature Vacation Club
Foto från Savoy Palace Signature Vacation Club
Foto från Savoy Palace Signature Vacation Club
Foto från Savoy Palace Signature Vacation Club

Adress: Avenida do Infante, 9004-542, Funchal, Madeira, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: palace.vacationclubsavoysignature.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Savoy Palace Signature Vacation Club


Savoy Palace Signature Vacation Club ger en hög lyxnivå till tidsdelning på Madeira och Portugal och erbjuder upplevelser som är unika och oförglömliga för besökare. Savoy Palace Signature Vacation Club har atmosfären i ett boutiquehotell och har påkostade trädgårdar med spektakulär havsutsikt. Utökar arvet från Classic Savoy -hotellet med en design som blandar en djärv, modern stil med historiska element. Orten hyllar öarnas unika egenskaper och hämtar inspiration från Madeiras frodiga landskap och traditioner.

Interiördesignprojektet, undertecknat av Nini Andrade de Silva och RH+ Arquitectos, känt för sitt arbete över hela världen, kommer utan tvekan att höja destinationens standard. Påverkad av Belle Epoque är det i harmoni med öns kulturella resurser, i en fascinerande resa som kombinerar historia med samtida influenser.

Anläggningen har 542 enheter (352 är hotellrum och sviter). Det finns 190 lägenheter (83 T0, 68 T1, 35 T2 och 4 poolsviter) och studior (T1 och T2), spa, 6 pooler (2 oändliga på taket och 2 inomhuspooler), 8 restauranger och barer, och konferensfaciliteter för upp till 1,400 XNUMX gäster.

Savoy Palace Signature Vacation Club är inspirerat av Laurissilva -skogen och de gamla tunnlarna och lagunerna och har ett imponerande spa, ett av de största i Europa. Det finns 11 behandlingsrum och ett gym, som erbjuder avslappningsprogram, massage, ansiktsbehandlingar och andra alternativ. Det erbjuder också ett relaxrum, bastu, turkiskt bad, sensoriska duschar, jacuzzi, isfontän, haloterapirum, champagne- och nagelbar, uppvärmd inomhuspool och skönhetssalong.

Savoy Palace Signature Vacation Club -faciliteter

Enhetsfaciliteter
-
Resort faciliteter
Dagspa, underhållning - live, träningsrum - utrustat, pool - inomhus, pool - utomhus
Närliggande faciliteter
Bar/Cocktail Lounge, Biluthyrning, Restaurang
Flygplats
Funchal / FNC 12 Miles / 19 KM
Checka in ut
Måndag torsdag

Köper Savoy Palace Signature Vacation Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Savoy Palace Signature Vacation Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Savoy Palace Signature Vacation Club, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Säljer och säljer vidare på Savoy Palace Signature Vacation Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja andelar och andrahandsförsäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja Savoy Palace Signature Vacation Club -fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit -tv på toppkanaler plus onlineannonsering för att sälja timeshare med Savoy Palace Signature Vacation Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Savoy Palace Signature Vacation Club kan vara tryggt med vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.