Bild från Royal Elite Vacation Club
Bild från Royal Elite Vacation Club
Bild från Royal Elite Vacation Club
Bild från Royal Elite Vacation Club
Bild från Royal Elite Vacation Club

Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.royalelite.com

Är du intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Royal Elite Vacation Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Royal Elite Vacation Club medlemmar kommer att njuta av enastående tjänster, lyxiga bekvämligheter och VIP-status. Detta ger tillgång till exklusiva gourmetrestauranger, pooler, privata strandområden och specialfaciliteter reserverade bara för medlemmar. Bo i de bästa sviterna i 9 olika Sandos-hotell och tidsdelning Resor belägna i hela Mexiko och Spanien (Sandos Finisterra Los Cabos, Sandos Benidorm Suites, Sandos Papagayo Beach Hotel, Sandos Monaco Beach Hotel, Sandos Caracol Eco Resort, Sandos San Blas Nature Resort, Sandos Playacar Beach Resort, Sandos El Greco Beach Resort & Sandos Cancun Lifestyle Resort).

Royal Elite Vacation Club erbjuder också möjligheten att ansluta ditt medlemskap till ett externt världsomspännande ortsnätverk. Detta ger dig tillgång till ett stort antal turistmål. Oavsett vart du väljer att åka, kommer du att njuta av exklusiva högklassiga semestrar till en överkomlig pris.

Vid Royal Elite är familjens tid ovärderlig. Alla medlemmar kommer att uppskatta de ögonblick de tillbringar tillsammans med sin familj och ta chansen att smida minnen som kommer att hålla livet ut och vilket bättre sätt att göra det än en familjesemester i paradiset.

Att köpa Royal Elite Vacation Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Royal Elite Vacation Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Royal Elite Vacation Club, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyra kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Royal Elite Vacation Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Royal Elite Vacation Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Royal Elite Vacation Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Royal Elite Vacation Club kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.