Foto av Residence Tourotel Val Thorens
Foto av Residence Tourotel Val Thorens
Foto av Residence Tourotel Val Thorens
Foto av Residence Tourotel Val Thorens
Foto av Residence Tourotel Val Thorens

Adress: 200 Rue de la Lombarde, 73440 Les Belleville, Frankrike
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: https://tourotel-val-thorens.com/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Residence Tourotel Val Thorens? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Nära centrum av Val Thorens, den tidsdelning at Residence Tourotel Val Thorens ligger på 6 våningar, betjänas av 3 hissar. Boende från Studio 2 personer till lägenhet 2 rum för 6 personer, bekvämt utrustade så att du kan njuta av din vistelse.

Val Thorens har ett exceptionellt ridutrymme som kommer att fängsla skidåkare. På 150 km snöigt område kör du inte mindre än 78 skidbackar med 32 liftar. I anslutning till skidområdet i de 3 dalarna är det mer än 600 km backar som är tillgängliga för dig. Val Thorens kännetecknas också av märket "family Plus", du kommer att njuta av många aktiviteter och fritid efter skidåkning. Val Thorens erbjuder ett sportcenter på 7500 kvm med Aqua Club och Frankrikes största kälkbana med 6 km nedstigning och 700 meter negativ höjd.

Köper Residence Tourotel Val Thorens timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Residence Tourotel Val Thorens innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska bli helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Residence Tourotel Val Thorens, varför inte försöka hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på Residence Tourotel Val Thorens

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Residence Tourotel Val Thorens fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Residence Tourotel Val Thorens.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Residence Tourotel Val Thorens kan vara säker i vetskapen om att de är i säkra händer med pengar som sätts in på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.