Foto från Premier Private Resorts
Foto från Premier Private Resorts
Foto från Premier Private Resorts
Foto från Premier Private Resorts
Foto från Premier Private Resorts
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: https://www.premierprivate.co.za/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Premier Private Resorts


Med Premier Private Resorts får du inte bara semester mer för mindre; du får tillgång till fantastiska Fördelarna som kommer att göra ditt liv enklare och hjälpa dig att hitta nya sätt att leva livet maximalt.

Premier privata resorter ger dig ett fint urval av lyx tidsdelning destinationer att välja mellan, med en rad fantastiska lokala och internationella resorter utvalda speciellt för att passa din kräsna smak.

Premier Vacation Club-medlemskap ger tillgång till tusentals resorter över hela världen. Bonusar erbjuds under hela året och det finns möjlighet att överföra poäng i upp till tre år.

Detta är möjligt genom att använda deras unika "Pay as You Use"-system och "Medlemsstatus" innovation. Points and Levy Account låter dig semester hur, var och när du behöver i enlighet med din valda Flexi Status.

Det bekväma systemet för årliga avgiftsavgifter gör att du kan spara till dina drömsemester varje månad. Alla andra förmåner som är tillgängliga för dig med hjälp av din Premierstatus. Du kan lita på att Travel Desk tar hand om alla dina researrangemang eller paketutflykter. Bonusveckor och specialerbjudanden är tillgängliga för din användning och du har också fördelarna av att föra dina poäng framåt, låna från nästa år eller till och med köpa ytterligare poäng om du behöver dem.

Köper Premier Private Resorts timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Premier Private Resorts innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Premier Private Resorts varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Premier Private Resorts

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Premier Private Resorts fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Premier Private Resorts.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Premier Private Resorts kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.