Foto av Polaris World på La Torre Golf Resort
Foto av Polaris World på La Torre Golf Resort
Foto av Polaris World på La Torre Golf Resort
Foto av Polaris World på La Torre Golf Resort
Foto av Polaris World på La Torre Golf Resort

Adress: Costa Calida, Murcia, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: latorregolfresort.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Polaris World på La Torre Golf Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


La Torre Golf Resort är en lyx tidsdelning utveckling av 5-stjärniga fastigheter som omfattar lägenheter, radhus och villor kring en 18-håls Jack Nicklaus designad golfbana.

Beläget bara några kilometer från Mar Menors bästa stränder, drar La Torre Golf Resort liv och aktivitet. Många fritidsaktiviteter, inklusive barer och restauranger i alla stilar, den spännande Nicklaus Design golfbanan och alla andra tjänster som skapas med invånarna i åtanke, gör det till en riktigt spansk stad där livet lever utomhus.

I centrum av orten ligger centrum vid stranden av en stor sjö. På sommarnätterna väcks baren och restaurangens terrasser till liv och den fantastiska atmosfären njuts av alla.

Mångfalden som erbjuds av denna resort slutar inte med de otroliga tjänsterna som erbjuds, utan utökas till mångfalden av egenskaper som är utformade för att passa alla smaker. Tvårumslägenheter med utmärkt utsikt över golfbanan och gemensam pool, radhus i två våningar med privat trädgård och möjlighet till pool, och 2- eller 3-rumsvillor på stora tomter för den som vill ha gott om plats att koppla av i .

Köper Polaris World på La Torre Golf Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Polaris World på La Torre Golf Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Polaris World på La Torre Golf Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Polaris World på La Torre Golf Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Polaris World på La Torre Golf Resorts egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Polaris World på La Torre Golf Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Polaris World på La Torre Golf Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.