Foto från Holiday Club Ekerum Golf Resort
Foto från Holiday Club Ekerum Golf Resort
Foto från Holiday Club Ekerum Golf Resort
Foto från Holiday Club Ekerum Golf Resort
Foto från Holiday Club Ekerum Golf Resort

Adress: Ekerums Gard, Borgholm, S-38792, Sverige
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.holidayclubresorts.com/en/resorts/ekerum/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Holiday Club Ekerum Golf Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Holiday Clubs nya destination i Sverige, Holiday Club Ekerum, ligger på ön Öland 20 km från staden Kalmar. Ekerum är en av Sveriges populäraste platser att spela golf.

Smakämnen tidsdelning har 72 semesterlägenheter. Det finns två fullstora golfbanor, en country club, restaurang, litet spa och behandlingscenter som alla ligger bredvid lägenheterna.

De mysiga lägenheterna är inredda i nordisk stil och har högklassig inredning, inklusive platt-TV, hemmabiosystem, en stämningsfull kakelugn och toppmodernt kök. Lägenheterna ligger alldeles intill golfbanan och klubbbyggnaden.

Holiday Club Ekerum är också ett högklassigt semestermål för familjen som värdesätter en aktiv semester; våra gäster har tillgång till både Ölands östränder och ett mångsidigt kulturliv.

Holiday Club Ekerum Golf Resort Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Tvättmaskin / torktumlare: Vissa enheter, Internetanslutning: Trådlöst internet, Hårtork
Resort faciliteter
Spelrum, Spa Spa-tjänster: Ansiktsbehandlingar, Kroppsbehandlingar, Massage, Fitnesscenter, Biljard eller biljardbord, Inomhuspool, Ångbad, Bastu
Närliggande faciliteter
(Simning) strand, Strand, Barnaktiviteter, Båtliv, Ridning, Vattenskidåkning, Fiske
Flygplats
Kalmar flygplats 40 km
Checka in ut
16: 00 fredag

Köper Holiday Club Ekerum Golf Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Holiday Club Ekerum Golf Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Holiday Club Ekerum Golf Resort, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på Holiday Club Ekerum Golf Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Holiday Club Ekerum Golf Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Holiday Club Ekerum Golf Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Holiday Club Ekerum Golf Resort kan vara säker i vetskapen om att de är i säkra händer med pengar som sätts in på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.