Foto från Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras
Foto från Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras
Foto från Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras
Foto från Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras
Foto från Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras

Adress: 9501 Universal Blvd, Orlando, Florida, FL 32819, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.hilton.com/en/hotels/mcoubgv-las-palmeras-by-hilton-grand-vacations/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Las Palmeras av Hilton Grand Vacations är på Universal Boulevard, är Orange County Convention Center bara fem minuter bort. SeaWorld Orlando och Universal Orlando Resort ligger inom fem miles från tidsdelning tillflykt. Njut av utomhuspoolen med vattenrutschkana, splashpad och Acqua Bar vid poolen. Fiorella's är anläggningens restaurang som erbjuder italienska rätter från Old World tillsammans med en imponerande vinlista. Lobbybaren är värd för en happy hour, som serverar hantverksöl, cocktails och barbitar.

Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras faciliteter

Enhetsfaciliteter
Rökfria rum
Resort faciliteter
Fitnesscenter, Bar / lounge, Spa, Bar vid poolen, Restaurang, Jacuzzi / bubbelpool, På plats - Pool - utomhus: Uppvärmd, På plats - Pool - totalt antal pooler: 1
Närliggande faciliteter
-
Flygplats
Orlando International Airport
Checka in ut
16: 00 lördag

Köper Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras, varför inte försöka hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Hilton Grand Vacations Club Las Palmeras kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.