Foto av The Hilton Club of New York
Foto av The Hilton Club of New York
Foto av The Hilton Club of New York
Foto av The Hilton Club of New York
Foto av The Hilton Club of New York

Adress: 1335 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.hiltongrandvacations.com

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på The Hilton Club of New York? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Bo i hjärtat av Midtown Manhattan kl Hilton New York. Hitta dig själv bland många kända sevärdheter i New York City, som Central Park och Wall Street. Handla på Fifth Avenue, se en show på Broadway eller ta del av historia på Lincoln Center. Välj mellan en studio eller sviter med ett eller två sovrum med massor av utrymme och moderna bekvämligheter i detta fantastiska tidsdelning.

Det finns 127 rum, stora NYC-rum, affärscenter, gym i utmärkt läge. Beläget nära de bästa attraktionerna i New York City, tillgång till NY Hilton Midtowns Herb N 'Kitchen restaurang, gratis WiFi-åtkomst i hela hotellet, närhet till olika företags huvudkontor, inom 25 mil från alla NYC-flygplatser, studior och sviter som erbjuder mer utrymme.

Rummen är designade med tanke på din komfort och bekvämlighet. Alla boenden har gott om utrymme och fantastiska bekvämligheter, inklusive king size-sängar, 55-tums TV och WiFi. Använd de tjänster och faciliteter som är tillgängliga för dig som gäster på Hilton Club New York. Koppla av med ett träningspass i det moderna gymmet eller njut av en spa-service på rummet. Behöver du föryngra? Hår- och sminktjänster finns också på rummet.

Hilton Club i New York Faciliteter

Enhetsfaciliteter
WiFi, Hårtork, badkar, kylskåp, TV (kabel / satellit), barn / babyfaciliteter, kaffebryggare, luftkonditionering, dusch, telefon
Resort faciliteter
Concierge reception / tjänster, Biluthyrning, Tvättmöjligheter, konferensfaciliteter, Kemtvätt / tvättstuga, Fitnesscenter, Uttagsautomat / bank, restaurang / matsal
Närliggande faciliteter
Shopping, Parker / djurparker, Biografer / biografer, Historiska områden, Naturliga platser, Kulturella platser, Nattklubb, Salong
Flygplats
Vakten
Checka in ut
Fredag ​​15: 00

Att köpa tidsdelningen för Hilton Club i New York

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Hilton Club i New York innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Hilton Club i New York, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyra kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Hilton Club i New York

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Hilton Club i New York. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med The Hilton Club i New York.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Hilton Club i New York kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.