Foto av Fractional Ownership Melia Dunas Beach Resort & Spa
Foto av Fractional Ownership Melia Dunas Beach Resort & Spa
Foto av Fractional Ownership Melia Dunas Beach Resort & Spa
Foto av Fractional Ownership Melia Dunas Beach Resort & Spa
Foto av Fractional Ownership Melia Dunas Beach Resort & Spa

Adress: Rua Andrade Corvo, PO BOX 63, Kap Verde - Sal,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.melia.com/en/hotels/cabo-verde/isla-de-sal/melia-dunas/index.html

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Fractional Ownership Melia Dunas Beach Resort & Spa? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Bråkigt ägande at Melia Dunas Beach Resort & Spa ligger bara några minuter från den färgglada byn Santa Maria och Amilcar Cabral internationella flygplats I sydväst om ön Sal.

Avkoppling och roligt precis vid den vackra Algodoeiro-stranden, vilket gör det till ett utmärkt resmål för vindsurfing, kitesurfing och dykfans. Spektakulär allomfattande tidsdelning resort erbjuder sviter och villor med upp till 5 sovrum, privat trädgård och pool

Upplev YHI Spa och magnifika pooler, omgivna av vackra trädgårdar. Anläggningen har fyra restauranger och åtta barer. Lokala och internationella restauranger.

Melia Dunas erbjuder ett omfattande program av aktiviteter, kvällshändelser och levande musik. Med exklusiv och personlig service på The Level.

Melia Dunas Beach Resort & Spa är en lyxig All Inclusive-pool och strandort, med utsikt över ett korallrev med ett rikt havliv. Anläggningen kombinerar ett evigt sommarklimat med fantastiska tropiska trädgårdar och förstklassiga faciliteter och boende.

Melia Dunas Beach Resort & Spa erbjuder även Wi-Fi i alla rum och allmänna utrymmen. Exklusiv servicenivå för endast vuxna (minsta 16 år). Pooler för vuxna och barn. Fullt gym, två tennisbanor och beachvolleyboll, boutiquer och butiker på Boulevard och frisör.

Köp bråklig äganderätt Melia Dunas Beach Resort & Spa timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Fractional Ownership Melia Dunas Beach Resort & Spa innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med bråkigt ägande Melia Dunas Beach Resort & Spa varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid fraktionellt ägande Melia Dunas Beach Resort & Spa

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fraktionerat ägande Melia Dunas Beach Resort & Spa. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med fraktionellt ägande Melia Dunas Beach Resort & Spa.

Någon som tittar på Sälja timeshare Melia Dunas Beach Resort & Spa kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.