Foto från Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Foto från Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Foto från Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Foto från Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Foto från Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort

Adress: Urbanizacao da Cabocan, ZDTI Ponta Preta, Santa Maria, 4111, Kap Verde
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: melia.com/en/hotels/cape-verde/isla-de-sal/melia-llana-beach-resort-spa/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


timeshare at Llana Beach Resort ligger på ön Sal, Kap Verde. Det ligger mellan resorterna Melia Tortuga och Melia Dunas och är ett svithotell som endast riktar sig till marknaden för vuxna.

Resorten är designad för lyx och inkluderar ett fantastiskt utbud av hotellsviter, tropiska pooler, infinitypooler och det föryngrande YHI Spa. Gästerna kan välja mellan juniorsviter, trädgårdssviter, duplexsviter, sviter vid stranden eller Swim-Up, var och en är unik, elegant och av högsta standard.

Utvecklingen har delats upp i två individuella hotell - det ena förvaltas av Melia Hotels International, världens största hotellägare och det andra, ett exklusivt lyxhotell till Kap Verde under ledning av varumärket TUI Sensimar.

De återstående fastigheterna vid Llana Beach är tillgängliga på en Fraktionerat ägande grund med garanterad avkastning och en tilldelning av personligt bruk. Detta kombinerar livsstilsfördelarna med ett fritidshus i solen med ytterligare hyresintäkter.

Melia Hotels internationella, den största resortoperatören i världen, har ett oöverträffat rykte för att leverera en gästupplevelse i världsklass samt lukrativa kommersiella partnerskap på plats med globala researrangörer och resebyråer. Det unika, problemfria hotellstyrda programmet har visat sig leverera konsekvent hyresavkastning för ägarna.

Köper Delägande Llana Beach Hotel & Resort tidsdelning

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare genom att använda Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.