Foto från Ramada Fractional Ownership Sierra Marina
Foto från Ramada Fractional Ownership Sierra Marina
Foto från Ramada Fractional Ownership Sierra Marina
Foto från Ramada Fractional Ownership Sierra Marina
Foto från Ramada Fractional Ownership Sierra Marina

Adress: Sierra Marina, Ctra. de Cádiz km 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Ramada Fractional Ownership Sierra Marina? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Om det du letar efter i Fraktionerat ägande Ramada Residence Sierra Marina har ett idealiskt läge, rymligt boende och faciliteter av hög standard. Beläget i Malaga, Spanien, Kan denna utväg på Costa del Sol skryta upp till fjorton solstimmar varje dag vid vissa tider på året - perfekt för att arbeta med solbränna medan du lägger dig vid en av de sex poolerna på platsen. Maten görs enkelt genom att inkludera fullt utrustat kök, inklusive mikrovågsugn och spis, i din enkelt men smakfullt inredda lägenhet, och det finns också många restauranger och kaféer på platsen.

Det är lätt att komma runt med den kostnadsfria pendelservice som betjänar de olika delarna av orten. Om du vill utforska det lokala området, med oändligt många sevärdheter och attraktioner, är det ungefär en tio- till tjugo minuters promenad till centrum - eller du kan utnyttja de pålitliga lokala transporttjänsterna för att komma runt. Njut av utsikten över havet eller bergen från din balkong eller uteplats. Rese och fritid Tror att om du funderar på det Fraktionerat ägande, skulle du vara klokt att överväga Ramada Residence Sierra Marina.

Köpa Ramada Fractional Ownership Sierra Marina timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ramada Fractional Ownership Sierra Marina innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ramada Fractional Ownership Sierra Marina varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ramada Fractional Ownership Sierra Marina

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Ramada Fractional Ownership Sierra Marina-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Ramada Fractional Ownership Sierra Marina.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Ramada Fractional Ownership Sierra Marina kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.