Foto av Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club
Foto av Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club
Foto av Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club
Foto av Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club
Foto av Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club

Adress: Avenida Del Sol No.5, Sunset Beach Resort, 29630 Benalmadena Costa, Malaga, 29630, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diversifiedresorts.com

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


För de nya till begreppet fraktionalt ägande är idén enkel:

Det är inte alltid meningsfullt att köpa ett andra hem utomlands, eftersom du bara kan använda detta hem för bara några veckor om året. Men vad sägs om att dela utgifterna och dela med sig av livsstilen? Inga bekymmer, bara njut!

Bråkigt ägande med Diversified Resorts är överkomligt och flexibelt. Det är ett kostnadseffektivt och bekvämt sätt för dig och din familj att se världen, idag och i många år framöver!

Den delaktiga äganderätten ger dig all fördel av att vara en gemensam ägare i en lägenhet utomlands med den extra fördelen att ägandet tilldelas ett antal RCI

tidsdelning poäng varje år. Du har möjlighet att byta semesterpoängsallokering via RCI till orter och resmål över hela världen. RCI-systemet har orter i badorter, höglandsboende, skidorter, kanalbåtar, naturreservat, sjöar och mycket mer.

Ligger bara en kort bilresa från Malaga flygplats, så snart du anländer kan du koppla av i din lägenhet eller njuta av en av de många solterrasserna runt poolen.

Den delaktiga ägarbolaget kommer att återförsäljas i 2029 och eventuella vinster som delas upp kommer att delas upp bland ägarna. RCI-poängdelen av detta ägande har ett utgångsdatum för 2065.

Köp Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Diversified Fractional Rights Sunset Beach Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.