Bild på Diamond Resorts Polo Towers Suites
Bild på Diamond Resorts Polo Towers Suites
Bild på Diamond Resorts Polo Towers Suites
Bild på Diamond Resorts Polo Towers Suites
Bild på Diamond Resorts Polo Towers Suites

Adress: 3745 Las Vegas Boulevard, South, Las Vegas, NV 89109, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Polo Towers Suites


Avkoppling och underhållning kommer ihop i en vacker smältpott på Diamond Resorts Polo Towers. Beläget på Las Vegas Strip, erbjuder detta moderna boende dig tillgång till alla saker som är ljusa och glänsande i Las Vegas, Nevada, samtidigt som du ger dig en privat reträtt som kommer att återuppliva dina sinnen.

De moderna studiorna och ett och två sovrum tidsdelning enheter är rymliga med välutrustade interiörer. Alla har en bekväm drottning vägg säng, badrum med duschkabin och hårtork och egen balkong. Utförandet av rummens möten är luftkonditionering, fullt utrustat kök, te- och kaffebryggare, plattskärms-kabel-TV, DVD-spelare, dockningsstation för iPod och Wi-Fi.

På samma sätt gör Resort Resorts bekvämligheter av Diamond Resorts Polo Towers din timeshare-semester ännu mer förtjusande. Det finns ett gym på plats, plus en takpool med utsikt över The Strip. Massage och spa, gym, spel, familjevattenpark, lekplats och grillmöjligheter finns också.

Också omger en oändlig mängd sevärdheter och anläggningar utväg. Underhållning, live shows och föreställningar i världsklass packas in i de närmaste fyra milen. Det bästa i restauranger, shopping och spel är också i närheten. Rese och fritid timeshare mäklare föreslår att utforska den livliga staden och låta dig bli förvånad.

Köpa Diamond Resorts Polo Towers Suites timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Diamond Resorts Polo Towers Suites innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Diamond Resorts Polo Towers Suites varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyra kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Diamond Resorts Polo Towers Suites

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Diamond Resorts Polo Towers Suites. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Diamond Resorts Polo Towers Suites.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Diamond Resorts Polo Towers Suites kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.