Foto från Diamond Resorts Fractional Ownership
Foto från Diamond Resorts Fractional Ownership
Foto från Diamond Resorts Fractional Ownership
Foto från Diamond Resorts Fractional Ownership
Foto från Diamond Resorts Fractional Ownership

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Diamond Resorts Fractional Ownership


Den senaste semesterägande produkten spänner verkligen tradition! Bråkigt ägande är ett nytt sätt att äga semester (tidsdelning). Varje ägande går till en specifik lägenhet på en särskild resort och tilldelas en andel av ägandet, som du får när du har sålt det. Varje år tilldelas du ett visst antal fraktionerade punkter som du kan använda var som helst du vill inom företagets portfölj. Istället för samma utväg varje år, försök dem alla att hitta din favorit. Sådan flexibilitet var tidigare okänd om den inte används utbytesföretag. När hyresrätten upphör så säljs fastigheten och du kommer att vara bland dem som får sitt snitt. Att äga med Diamond Resorts innebär att dina fraktionerade poäng kan användas på någon av orterna i deras imponerande portfölj.

Utforska de olika destinationerna och länderna, lyxen av Diamond Resorts över hela världen och kom ihåg att året därpå kan du bara välja en annan tidsdelad semesterort i ett annat land. Under en livstid med underbara semesterminnen och utmärkt valuta för pengarna rekommenderar Travel and Leisure Group starkt att överväga delaktighet med Diamond Resorts.

Ring Travel & Leisure Group nu för att få veta mer om detta underbara tidsdelningsalternativ som nu finns på återförsäljningsmarknaden, "till en bråkdel av resortens ursprungliga pris".

På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Diamond Resorts Bråkig Ägarskap till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Njut av en hemifrån -upplevelse på Diamond Resorts Fractional Ownership

När du köper timeshare på fastigheter som Diamond Resorts Fractional Ownership är du garanterad en årlig flykt. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik, fredlig paus från ditt dagliga liv.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Diamond Resorts fraktionellt ägande innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Diamond Resorts Fractional Ownership, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Säljer och säljer vidare på Diamond Resorts Fractional Ownership

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja andelar och andrahandsförsäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja Diamond Resorts Fractional Ownership -fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit -tv på toppkanaler plus onlineannonsering i strävan att sälja tidsdelning med Diamond Resorts Fractional Ownership.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Diamond Resorts Fractional Ownership kan vara säkert med vetskap om att de är i trygga händer med pengar som deponerats på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.