Foto från Craggan House
Foto från Craggan House
Foto från Craggan House
Foto från Craggan House
Foto från Craggan House

Adress: Heritage Property Scotland Ltd, Craggan Lane, Lochearnhead, FK19 8PX, Skottland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: heritagepropertyscotland.co.uk

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Craggan House


Heritage Property Skottland, ett litet familjeägt företag, har etablerats sedan 2019 och är specialiserat på fastighetsförvaltning och semesteruthyrning.

Heritage Property Scotland ansvarar för förvaltningen av flera unika och karaktärsfulla fastigheter i och runt området Loch Lomond och Trossachs National Park område. Craggan House ligger i Lochearnhead. Fastigheten, en sekelskiftesfastighet som en gång ägdes av den lokala herren, har smakfullt förvandlats till två lyxvillor.

Rabbits Warren Villa 1 är en lyxig villa på bottenvåningen som ligger i Lochearnhead och har panoramautsikt över sjön och bergen. Detta Fraktionerat ägande består av ett dubbelrum med eget badrum och ett andra rymligt sovrum med ett separat stort familjerum. Det finns en bäddsoffa och villan rymmer bekvämt 6 personer. Det finns ett stort välutrustat kök, matplats och vardagsrum med 2 utemöbler. Det finns ett upphöjt däck och en terrass med utsikt över stora trädgårdar. Fastigheten har privat off-road parkering och är anpassat för funktionshindrade.

Köper Craggan House timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Craggan House innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Craggan House varför inte försöka hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Craggan House

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Craggan House-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Craggan House.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Craggan House kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.