Foto av Club Melia på Paradisus Punta Cana
Foto av Club Melia på Paradisus Punta Cana
Foto av Club Melia på Paradisus Punta Cana
Foto av Club Melia på Paradisus Punta Cana
Foto av Club Melia på Paradisus Punta Cana

Adress: Alemania Avenue, Bavaro Beach, Punta Cana, 23000 Dominikanska republiken, Karibien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clubmelia.com/paradisus-punta-cana

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Club Melia på Paradisus Punta Cana? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Beläget i Dominikanska republikens vackra badortsstad Punta Cana, det 5-stjärniga all-inclusive tidsdelning Club Melia Paradisus Punta Cana har utsikt över stranden Punta Cana. Anläggningen har över 690 rum (inklusive studior, sviter med ett sovrum, mastersviter med ett sovrum och sviter med två sovrum). Alla rum har fantastisk utsikt över lummiga tropiska trädgårdar eller Atlanten. Alla har möblerad terrass, välfylld minibar, eleganta privata badrum och satellit-TV.

Anläggningen har fullt upplysta tennisbanor, lyxigt fitnesscenter, uppfriskande hälsospa, strand- och vattensporter, och ett kasino är bland de mer populära som erbjuds.

Även om resorten är designad för att tillfredsställa en vuxen publik, är familjer också väl tillgodosedda. Utöver de fem föryngrande poolerna som finns på hela resorten, finns det två barnpooler som kommer att underhålla de yngre familjemedlemmarna. Hela familjen kan njuta av kulinariska läckerheter på en av sex restauranger på plats.

Köper Club Melia på Paradisus Punta Cana timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Melia på Paradisus Punta Cana innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Melia på Paradisus Punta Cana, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Melia vid Paradisus Punta Cana

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Melia på Paradisus Punta Cana. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Club Melia på Paradisus Punta Cana.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Club Melia på Paradisus Punta Cana kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.