Foto från Beach House Seaside Resort
Foto från Beach House Seaside Resort
Foto från Beach House Seaside Resort
Foto från Beach House Seaside Resort
Foto från Beach House Seaside Resort

Adress: Marine Parade and McLean Street, Coolangatta, QLD, 4225, Australien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.classicholidayclub.com.au

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Beach House Seaside Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Med den varma Gold Coast-solen som skiner ovanför den året runt, har Beach House Seaside Resort i Coolangatta, Queensland, Australien förblivit ett populärt resmål för resenärer i flera år. Vad detta boende erbjuder är något Rese och fritid timeshare mäklare kallar helt enkelt kustnära bliss. Bredvid en vacker lång sträcka av stranden och utmanande surf, två sovrum tidsdelning Här har du fri utsikt över Stilla havet. Alla är moderna och exklusiva utan att förstöra den avslappnade livsstilen som området är känt för.

Rummen sover sex i sina en queen, två enkelsängar och en dubbel utfällbara sängar. Alla har luftkonditionering och takfläkt, två badrum med hårtork, fullt utrustat kök, tvättmaskin och torktumlare, plattskärms-TV och DVD samt tillgång till internet. Uppgraderade rum har vardagsrum och balkonger med sittplatser och havsutsikt.

Under tiden kan du ta fler tillfällen att njuta av det fantastiska vädret i utomhuspoolen och på Beach House Plaza där du hittar en mängd kaféer och restauranger för att tillfredsställa ditt matbegär. Andra faciliteter inkluderar Beach House Seaside Resorts bar och lounge, grillplats, spa och barnklubb med miniputt och barnpool.

Beach House Seaside Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Tvätt (Alla Enheter), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Strand, Träningsutrustning, Fiske, Spelrum, Livsmedelsbutik, Hiss, Restaurang, Bastu, Shoppingområde, Squash, Pool, Tennis, Bubbelpool/badtunna,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (i närheten), båtliv (i närheten), kasino (12.0 miles), golf (3.0 miles), hälsoklubb (i närheten), liveunderhållning (i närheten), medicinska faciliteter (i närheten), dykning (i närheten), vattenskidor (i närheten). I närheten), vindsurfing (i närheten),
Flygplats
Coolangatta - (2 miles - 3 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag, lördag

Köper Beach House Seaside Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Beach House Seaside Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Beach House Seaside Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Beach House Seaside Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Beach House Seaside Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Beach House Seaside Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Beach House Seaside Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.