Foto från Accord Destination Club Imperial Holiday
Foto från Accord Destination Club Imperial Holiday
Foto från Accord Destination Club Imperial Holiday
Foto från Accord Destination Club Imperial Holiday
Foto från Accord Destination Club Imperial Holiday

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: imperial.semester/överenskommelse-destination

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Accord Destination Club Imperial Holiday? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Välkommen till ACCORD DESTINATION CLUB - Multiklubb som erbjuder familjesemester både på europeiska orter och runt om i världen.

Som medlem i Accord Destination Club kan du boka en semester på någon av de utvalda resorterna eller någon av över 2,000 XNUMX resorter världen över genom våra partnerskap med de största semesterbytessystemen.

Klubbens huvuduppgift är att göra resten bekväm, ge ett individuellt tillvägagångssätt, organisera resten med hänsyn till dina önskemål, säkerhet, stöd och ledsagning. En garanti för kvaliteten på de tjänster som tillhandahålls och levande intryck från tiden med vår klubb. Rekreation är en viktig del av våra liv, varför många familjer redan har tagit beslutet att äga en tidsdelning eftersom detta koncept är ett hälsosamt och praktiskt alternativ för familjesemester, vilket ger en unik möjlighet att besöka de mest fantastiska platserna på planeten, och samtidigt spendera bara en liten summa. Klubbmedlemmar är en del av en snabbt växande gemenskap av kunniga resenärer som har tagit beslutet att semestra på ACCORD DESTINATION CLUB.

Medlemskap i Accord Destination Club ger dig rätt att boka lägenheter i de rekommenderade resorterna (exempel nedan), vars antal ökar hela tiden. Valet är ditt! Du behöver inte betala växlingsavgifter.

Club Los Molinos, Lanzarote
Royal Park Albatros Club, Teneriffa
Club Maritimo, Costa Del Sol
Club Palm Beach, Costa Del Sol
Crown Resorts Club, Costa Del Sol
Miraflores Rancho, Marbella
Sunset Beach Club
Club Torrenueva Park, Costa del Golf
Club Albufeira, Algarve
Apartmani Lavica, Trogir
Club Riza, Qawra
Preluna Hotel & Spa, Sliema
InterClub Hochegg, Zeefeld
Devon Court, Exmouth, Devon
Hever Golf & Country Club, Edenbridge
Passage House Club, Kingsteignton
Ksar Al Rimal, Tetouan
Chateau Dale Resort, Pattaya
Visa Talay Holiday Resort, Pattaya
Royal Palms, Goa
Bali Beach Club Jimbaran
Aquarius Beach Resort, Watamu
Laguna de Boracay Resort, Boracay Island
Royal Lighthouse, Phuket
Marrakech Palm Club, Marrakech

Köper Accord Destination Club Imperial Holiday timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Accord Destination Club Imperial Holiday innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Accord Destination Club Imperial Holiday varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Accord Destination Club Imperial Holiday

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Accord Destination Club Imperial Holiday egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Accord Destination Club Imperial Holiday.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Accord Destination Club Imperial Holiday kan vara säkra i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.