Foto av Absolute Twin Sands Fractional
Foto av Absolute Twin Sands Fractional
Foto av Absolute Twin Sands Fractional
Foto av Absolute Twin Sands Fractional
Foto av Absolute Twin Sands Fractional

Adress: 97 Muen Ngoen Road, Tri Trang-stranden, Patong, Kathu, Phuket 83150, Thailand
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.absolutefractionals.com/resort/absolute-twin-sands

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Absolute Twin Sands Fractional


Föreställ dig ditt drömsemesterhus i Thailand, inbäddat mellan två orörda vita sandstränder på Phukets halvö och med utsikt över det glittrande Andamansjön. Absolute Twin Sands Resort & Spa är en fantastisk samling av 180 moderna lägenheter i en fullt fungerande resortmiljö, med en slutsåld första och andra fas som öppnades 2012 och 2015 och ytterligare en tredje och sista fas nu öppen och tillgänglig som Bråkigt ägande.

Anläggningen är den perfekta basen för att uppleva Phuket, och erbjuder lugn från det närliggande Patongs liv och mycket att underhålla dig medan du kopplar av vid poolen. Invånarna är aldrig långt från shopping i världsklass, två stränder och naturligtvis Phukets prisbelönta golfbanor, det svåraste beslutet du måste ta är att koppla av i resortens 180 graders Wellness Spa eller varva ner med några rundor på en av de många lokala kurser.

Absolute Twin Sands Resort & Spas imponerande arkitektur kombinerar glas, rostfritt stål och texturerad sten, vilket skapar en sömlös blandning i det omgivande landskapet av vatten och frodig tropisk vegetation.

Inneägare drar nytta av lyxig modern interiör, stora rymliga lägenheter med fullt utrustade kök och dubbla duschar och privata balkonger. I enlighet med Absolute Resorts & Hotels standarder, finns utvecklingens 24-timmars gästserviceteam till hands för att tillgodose alla dina behov och resortens faciliteter inkluderar privat terrass eller hemmaservering samt in-house Twin Sands restaurang Blue Mango, nyligen röstade nummer 1 på TripAdvisor, The Kitchen Table, plus 180 graders välbefinnande spa, infinitypooler med flera nivåer, vattenrutschkana och fullt utrustat fitnesscenter, bastu och ångbad.

Köper Absolute Twin Sands Fractional timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Absolute Twin Sands Fractional innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Absolute Twin Sands Fractional varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Absolute Twin Sands Fractional

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Absolute Twin Sands Fractional-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Absolute Twin Sands Fractional.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Absolute Twin Sands Fractional kan vara säkra i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.