Foto av Absolute Bangla Suites Fractional
Foto av Absolute Bangla Suites Fractional
Foto av Absolute Bangla Suites Fractional
Foto av Absolute Bangla Suites Fractional
Foto av Absolute Bangla Suites Fractional

Adress: 68 / 1 Soi Bangla, Patong Beach, Kathu, Phuket 83150, Thailand
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.absolutefractionals.com/resort/absolute-bangla-suites

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Absolute Bangla Suites Fractional? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Absoluta Bangla Suites Fractional Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök i europeisk stil, plattskärms-satellit-TV, DVD-spelare, Zeppelin-dockningsstation för iPod, ljudsystem, bredbands WiFi, lyxig inredning, internationell direkttelefon, luftkonditionering, badrum.
Resort faciliteter
Takpool med poolbar, Climax Restaurant, säker parkering, toppmodern säkerhet, behandlingar på rummet, bar, lounge.
Närliggande faciliteter
Patong Beach, Jungceylon Patong Shopping Center, Phuket Fantasea Theme Park, Phuket Country Club, Central Festival Phuket, Phuket Town
Flygplats
Phuket International Airport
Checka in ut
Varierar

Köpa Absoluta Bangla Suites Bråkdela timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr absolut Bangla Suites Fractional innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Absolute Bangla Suites Fractional varför försök inte att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Absolute Bangla Suites Fractional

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Absolut Bangla Suites fraktionerad fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Absolute Bangla Suites Fractional.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Absolute Bangla Suites Fractional kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.