Foto av 12004 Modena Lane
Foto av 12004 Modena Lane
Foto av 12004 Modena Lane
Foto av 12004 Modena Lane
Foto av 12004 Modena Lane

Adress: 120004 Modena Lane, Village Walk, Orlando, FL 32827, USA
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på 12004 Modena Lane, Florida? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


12004 Modena Ln är ett flerfamiljshus på 1,554 5,506 kvadratmeter på en 3 2 kvadratmeter stor tomt med XNUMX sovrum och XNUMX badrum.

Det finns ett stort garage. Det finns restauranger, banor och pooler på plats. Ägare har sina egna säkerhetskort. En bil kan hyras vid ankomst.

Detta är en 1/12 del av en lyxfastighet

Byn har underbara bekvämligheter. Två pooler, tennisbanor, restaurang, butik. Det finns aktiviteter i huvudbyggnaden. En tidtabell över dagliga händelser visas där. Det finns härliga promenader och cykelvägar runt sjöarna. Stormarknader och alla olika butiker och restauranger ligger 5 minuters bilresa på båda sidor om byn.

Cocoa Beach och Kennedy Space Center ligger ungefär en timmes bilresa till Atlantkusten och Tampa, Clearwater, St Petersburg ungefär likadant på Gulf Coast. Du kan vara upptagen eller bara koppla av i lugnet och stillheten på din egen lanai och uteplats och se fågellivet gå förbi på sjön. 15 minuter från Orlando Airport och Disney World och 45 minuter från Tampa.

Köper 12004 Modena Lane timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr 12004 Modena Lane innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med 12004 Modena Lane varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på 12004 Modena Lane

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter från 12004 Modena Lane. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med 12004 Modena Lane.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda 12004 Modena Lane kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.