Vår köpechef var modigt gemensamt värd för en middagsfest i sin lägenhet vid floden. Han bjöd in några medlemmar i Travel & Leisure Group-personal att prova hans matlagning!
TLG: Gavin, du är en väldigt modig man att lägga på en middagsfest och bjuda in dina arbetskamrater runt. Hur kom denna sammankomst?
gavin: Jag har försökt att få en middagskväll anordnad i många månader nu. Som den Köpare Manager på Travel & Leisure Group, Föreslog jag att några av oss kom tillsammans för Jos födelsedag och jag skulle laga maten. Jag älskar att laga mat och under min karriär har jag ätit på några av de bästa restaurangerna över hela världen. Jag ville visa ett urval av maten jag tycker om.
TLG: Du använder för att vara kock, så att förbereda en meny för fem gäster borde ha varit ganska enkel? Vad var middagsmenyn?
gavin: Ja, att vara kock och ha bott i många länder, du vet, jag tycker om att jag kan laga en måltid väl. Middagsmenyn bestod av stekt kammusslor med glaserade rödbetor (köpte från våra städer fiskestall); valnöt och getostsallad med honungsvinaigrette. Huvuddelen var organiska fyllda lammskivor på en säng av vilsad sallad i en mintdressing. Desserten var en klassisk Dame Blanche.
TLG: Du var biträdd av Leanne i köket. Leanne vad var ditt bidrag?
Leanne: Jag hjälpte till att förbereda lite av maten och var ansvarig för efterrätten. Jag har också en bakgrund i catering och jag kommer troligen att vara värd nästa middagdatum, men Gavin är en så fantastisk kock, det blir mycket svårt att producera en bättre måltid än han gav.
TLG: Eftersom det var en fest för Jos födelsedag, njöt du av festen?
Jo: Detta var inte en "fest" för att konsumera alkohol och dansa. Det var mer av en sofistikerad samling av foodies att komma ihop för att prata och höra Gavins underbara anekdoter och livserfarenheter. En födelsedag kommer jag inte att glömma!
TLG: Tror du att det här kommer att bli en vanlig sak Gavin, eller var det bara en enstaka?
gavin: Du vet, det här är något vi alla talade om på natten, och det skulle jag verkligen vilja göra igen. Jag har så många berättelser att berätta. I min karriär har jag arbetat på så många olika områden. Tidigare var jag en näringsidkare för Reuters, en pengemäklare, en kock (som du vet) och till och med en DJ! Jag tycker om att jag vet hur man kastar en fest. Vi kommer alla att se till att komma igen strax efter jul.
Middag Datum: Det handlar om att göra ett minne
TLG: Vad var höjdpunkten på kvällen?
gavin: Dansen efteråt och när jag äntligen kunde slappna av. En av middagsgästerna slängde armarna runt mig och vi dansade tillsammans ... tyvärr var det Adam !!
Leanne: Att se alla njuta av min efterrätt och säga att det var den bästa kursen på natten!
Jo: Taxi hemmet, jag var utmattad!
Adam: Gavin skröt alltid med att han en gång var kock, nu har jag upplevt hans kulinariska färdigheter och smakat frukterna av hans arbete för mig själv ... ..